Express-bussin kesäkampanjassa jopa 2 euron matkalippuja

Linja-autoliiton ja ExpressBus:n massiivinen kesätarjouskampanja käynnistyy juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Kampanja tuo enintään 5 euron hintaisia matkalippuja useilla reiteillä Etelä- ja Keski-Suomessa.

Kesätarjouskampanja kestää elokuun 12. päivään saakka. Siihen asti edullisia lippuja on tarjolla lähes 2500 kpl viikossa.

Tiedotteen mukaan uudenlaista tarjoushinnoittelua kokeillaan, jotta kesäisin henkilöautolla paljon liikkuvat saataisiin matkustamaan bussilla. Mutta eiköhän myös Onnibus Oy:n halpabussit vaikuta asiaan.

Tarjoushintaiset liput ostetaan aina netistä. Yksityiskohtaisemmat tiedot erikoishintaisten lippujen ostomahdollisuudesta saa osoitteesta www.eb.fi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa