Hjallis pyysi yritysjohtajilta rahaa köyhille nuorille, kukaan ei vastannut

Liikemies Hjallis Harkimo käsittelee Ilta-Sanomien kolumnissaan nuorten syrjäytymistä. Hän kertoo lähettäneensä pari vuotta sitten noin 50 kirjettä yritysjohtajille, että he aloittaisivat kuukausittaisen lahjoituksen köyhille nuorille.

Yritysjohtajia ei kuitenkaan asia kiinnostanut ja Hjallis ei saanut yhtään vastausta. Hänen mukaan niistä on vain pakko pitää huolta, jotka eivät pärjää tässä yhteiskunnassa.

– Jokaisen pitää vain mennä peilin eteen ja katsoa naamatauluaan tarkasti. Miettiä, tekeekö tarpeeksi paitsi omien myös muiden lähipiirissään olevien lasten hyväksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa