Irronnut peräkärri aiheutti tuhoa liikenteessä

Porissa lauantaina 2. kesäkuuta 12.30 aikaan valtatiellä kahdeksan noin kilometri Poikeljärven risteyksestä Vaasan suuntaan tapahtui liikennevahinko, kun ajoneuvosta irtosi kevytperävaunu ja törmäsi vastaantulevaan ajoneuvoon.

Ajoneuvo ja siihen törmännyt perävaunu ajautuivat törmäyksen jälkeen ojaan. Ojaan suistuneen ajoneuvon naiskuljettaja loukkaantui törmäyksessä jonkinasteisesti ja hänet kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan tarkistuttamaan vammojaan.

Perävaunua hinaneen ajoneuvon kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa