Juhlien ikävä päätös, kaksi huumeita käyttänyttä kuoli

Joensuun keskustan alueella sijaitsevassa asunnossa perjantai-iltana oli ollut juhlimassa useita henkilöitä. Illan aikana asunnossa olleista ainakin 3 henkilöä oli käyttänyt alkoholin lisäksi lääkkeitä ja ”Crystal love” nimellä kutsuttua huumaavaa ainetta.

Lauantai-aamuna poliisille ilmoitettiin, että tässä asunnossa on kuollut mies ja puolenpäivän aikaan toinen ilmoitus toisesta asunnosta, missä oli nainen kuolleena.

Tapauksia tutkitaan kuolemansyyn tutkintoina. Vainajille toimitettavissa oikeusläätieteellisissä tutkimuksissa selvitetään kuolinsyyt.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa