Ketsuppia vedetään pois myynnistä

Evira tiedottaa, että pyhäntäläinen Maustaja Oy vetää myynnistä valmistamaansa Maxi´n Helsingin Ketsuppia. Tuote-erän parasta ennen -päiväys on 18.1.2013 ja erätunnus A.

Takaisinveto tehdään, koska osaan 360 gramman pulloista on kiinnitetty sinapin ainesosaluettelo. Tuotteessa on selleriä, jota ei mainita virheellisessä ainesosaluettelossa, joten selleriallergiset henkilöt voivat saada tuotteesta allergisen reaktion. Muille käyttäjille tuote on turvallinen.

Maxi´n Helsingin Ketsuppia on myyty K-ryhmän myymälöissä sekä Kespro-noutotukuissa. Näin ollen sitä saattaa olla myyty myös erilaisiin ravintola-alan yrityksiin.

Kuluttajat voivat ostohyvityksen halutessaan palauttaa tuotteen ostopaikkaan tai lähettää tyhjän pakkauksen osoitteeseen Maustaja Oy, Tuotetie 3, 92930 Pyhäntä. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa