Kuluttajavirasto varoittaa kolikkopelit.comista

Myös Kuluttajavirasto varoittaa paljon puhetta aiheuttaneesta kolikkopelit.comista, joka on lähettänyt suuren määrän 15 euron lahjakortteja suomalaisten kotiosoitteisiin.

Kuluttajavirasto muistuttaa, että se tai Euroopan kuluttajakeskus eivät voi auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, joita voi syntyä esimerkiksi voittojen maksamisessa. Niinpä he varoittavat kuluttajia pelaamasta kolikkopelit.com -sivustolla.

Suomen viranomaisten tosiasialliset keinot puuttua tilanteeseen ovat heikot. Kyseessä on Suomen näkökulmasta laitonta toimintaa harjoittava yritys, joka ei kuitenkaan toimi Suomessa, vaan on tämän hetkisten tietojen mukaan rekisteröity Costa Ricaan.

Kolikkopelit.com -sivuston mainonta on saanut kansalaiset tekemään muutamassa päivässä lähes 200 ilmoitusta Kuluttajavirastoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa