Maksukortin tunnusluvun voi nyt valita itse

Maksukortin tunnusluvun voi nyt valita haluamakseen, kertoo luottokunta. Uusi PIN-palvelu mahdollistaa myös tunnusluvun lähettämisen kortinhaltijalle helposti tekstiviestillä, kirjeitse tai verkkopankkiin.

Luottokunta tuo PIN-palvelun markkinoille nopealla aikataululla. Ensimmäinen asiakas on Nordea, joka aloittaa palvelun käyttöönoton Suomessa ja Ruotsissa vuoden 2012 aikana.

Itse valittava tunnusluku on helpompi ja käytännöllisempi muistaa. Tunnuslukua ei myöskään tarvitse kortin vaihtuessa vaihtaa. Palvelua ei ole sidottu mihinkään tiettyyn korttibrändiin vaan se sopii kaikkiin maksukortteihin.

– Palvelu mahdollistaa sen, että suljetun kortin tilalle tehdyn uuden kortin tunnusluku voidaan pitää samana, Luottokunnan liiketoimintajohtaja Mikko Pilkama toteaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa