Miestä pidettiin vankina Porvoossa

Porvoossa viime viikon maanantaina kolme miestä tuli pizzeriaan ja kertoivat haluavansa keskustella vuonna -87 syntyneen miehen kanssa. Hänet pyydettiin ulos keskustelemaan, jonka jälkeen miehet pakottivat hänet väkivalloin henkilöauton kyytiin

Autossa uhrin jalat ja kädet sidottiin, ja silmät peitettiin. Uhrin mukaan hänet myös pahoinpideltiin matkan aikana.

Uhri kuljetettiin Porvoon keskustan lähellä olevaan autiotaloon missä häntä pidettiin sidottuna tuoliin useita tunteja. Uhrilta vaadittiin rahaa. Tekijät saivat haltuunsa uhrin auton, jonka jälkeen hänet vapautettiin.

Tapahtumaan näyttää liittyvän jonkinlainen velka. Poliisi on ottanut kiinni kolme epäiltyjä, joista kaksi on jo vangittu. Myös anastettu ajoneuvo on löytynyt. Jutun esitutkinta jatkuu.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa