Moottoripyöräilyä paremman Suomen puolesta

Tänä kesänä kiertää maatamme joukko kristillisen Gospel Riders –kerhon motoristeja mielessään erityinen idea. Operaatio Jerikon nimellä kulkeva maratonreissu kiertää Suomea siksak-liikkeellä neljän viikon ajan.

Ajon taustalla on toisaalta huoli maamme henkisestä, taloudellisesta ja hengellisestä hyvinvoinnista, toisaalta usko ja luottamus parempaan tulevaisuuteen. Nämä näkökohdat ovat saaneet Gospel Riders –motoristit paitsi rukoilemaan myös toimimaan.

Operaatio Jerikon aikana järjestetään eri puolilla maata joukko ulkoilma- ja muita tapahtumia, joiden kautta pyritään tuomaan esiin toivoa paremmasta ja sanomaa muutoksesta, jonka usko Jeesukseen antaa.

Kesäkuun 11. päivänä kahvila-ravintola Suvirannasta Janakkalasta starttaavaan ajoon osallistuu perusjoukko koko kuukauden ajan, mutta suurimmalta osalta kokoonpano vaihtelee matkan varrella.

Ajo päättyy heinäkuun 6. päivänä samaan paikkaan, mistä se alkoikin. Samaan aikaan alkaa Hausjärven Ryttylässä Gospel Riders -kerhon vuosittainen päätapahtuma MOJ (Message of Joy) -meeting. Siellä ovat mukana muiden muassa Robirohi –musiikkiryhmä Virosta sekä evankelista Arto Härkönen.

Lisätietoja osoitteesta www.gospelriders.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa