Moottoripyöräpoliisin taka-ajama rajusti ulos

Vantaalla Hämeenlinnanväylällä lauantaina klo 17.55 20-vuotias mies kuljetti henkilöautoa 143 km/h 100-rajoitusalueella, jonka vuoksi moottoripyöräpoliisi pysäytti ajoneuvon. Henkilöauto lähti kuitenkin uudelleen liikkeelle ja pakeni poliisia.

Pakeneva kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta ja ajoi mm. liikenteenjakajan väärältä puolelta ja liikenneympyrässä väärään suuntaan.

Vanha Nurmijärventiellä henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan vasemmalle kääntyvässä kaarteessa. Auto suistui oikealle ojaan ja törmäsi valaisinpylvääseen ja pyöri katon kautta ympäri pysähtyen pellolle.

Auton matkustajina olleet nuoret naiset pääsivät omin voimin ulos autosta. Pelastuslaitos leikkasi auton katon pois saadakseen kuljettajan ulos autosta. Kuljettaja vietiin Töölön sairaalaan ja matkustajat Peijaksen sairaalaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa