Nainen lainasi huijareille satasen bensarahaa

Lahdessa Kariston kauppakeskuksen moottoritien liittymässä keskiviikkoaamuna kaksi ulkomaalaiseksi epäiltyä miestä pysäyttivät naisen ja kertoivat, että heiltä on polttoaine loppunut ja tämän vuoksi he haluaisivat lainata naiselta 100 euroa rahaa.

Vakuudeksi miehet antoivat kaksi sormusta ja lupauksen, että velka tullaan maksamaan takaisin myöhemmin korkojen kera. Rahat saatuaan miehet sitten yllättäen katosivat ja sormuksetkin osoittautuivat myöhemmin arvottomiksi.

Päijät-Hämeen poliisilaitos tutkii asiaa lievänä petoksena. Miehet olivat yli 50 vuotiaita ja toisella herramiehistä oli puku yllään. Miehet poistuivat autolla jonka rekisteri on TX 5695 XC, tarkempia tuntomerkkejä autosta ei vielä ole.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa