Nuori aloitti jussin vieton: Yritti varastaa lihatuotteita, hakkasi vartijaa

Vaasan Ristinummella torstaina alkuillasta kaksikymppinen mies yritti varastaa lihatuotteita marketista. Mies lähti karkuun, kun vartija oli havainnut puuhat ja lähestynyt häntä.

Vartija sai miehen kiinni liikkeen aulassa, jolloin tämä oli ryhtynyt riuhtomaan ja vastustamaan kiinniottoa. Mies oli myös lyönyt vartijaa nyrkillä. Asiakkaan avustuksella hänet oli saatu talttumaan.

Poliisi otti miehen kiinni epäiltynä näpistyksestä, pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa