Raju ulosajo Parikkalassa, nuori kuski lensi ulos autosta

Parikkalassa Särkisalmella perjantaina kello 17.50 henkilöauto suistui tieltä. Silminnäkijän mukaan henkilöauto tuli erittäin suurella nopeudella Savonlinnan suunnasta ja ajautui ennen Mämmönryhmäntietä oikealle ulos ajoradalta ja alkoi heittelehtimään. Auto suistui tien vasemmalle puolelle ojaan ja törmäsi ojarumpuun.

Auton kuljettaja, vuonna 1989 syntynyt parikkalalainen mies, lensi ulos autosta tien yli toiselle puolelle ojaan. Hän loukkaantui vakavasti päähän. Matkustajana ollut vuonna 1992 syntynyt parikkalalainen nainen jouduttiin irrottamaan autosta palokunnan toimesta ja hän loukkaantui rintakehään ja olkapäähän.

Tapahtumapaikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä, sairasautoja ja pelastushelikopteri. Molemmat toimitettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan hoitoon. Kumpaakaan ei ole pystytty loukkaanumisen vuoksi vielä puhuttamaan. Tässä vaiheessa ei ole tietoa, oliko alkoholilla osuutta tapahtumaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa