Shokkiero: 115 vuotta yhdessä olleet kilpikonnat eivät siedä enää toisiaan

Austrian Times -lehti uutisoi, että itävaltalaisen eläintarhan 115-vuotiaat jättiläiskilpikonnat eivät siedä enää toisiaan. Naaraskilpikonna Bibi ja uros Poldi ovat olleet koko ikänsä yhdessä.

Maailman vanhin avioliitto on nyt päättymässä, sillä heitä ei voi enää pitää samassa häkissä. Henkilökunta huomasi jonkin olevan vialla, kun Bibi puraisi Poldin kuoresta palan irti. Hyökkäysten jatkuessa Poldi oli pakko siirtää toiseen häkkiin.

Klagenfurtissa sijaitsevan eläintarhan  johtaja Helga Happ ihmettelee asiaa, sillä kukaan ei ole keksinyt syytä välirikkoon. Jopa 200-vuotiaiksi elävät jättiläiskilpikonnat ovat olleet Klagenfurtissa 36 vuotta.

– Meille on kerrottu, että tällainen on harvinaista. Mutta tässä sitä nyt ollaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa