Suvivirsi flash mob -esityksenä Prismassa

Suvivirsi on viime päivinä ollut otsikoissa, kun monet koulut ovat kieltäneet sen esittämisen. Tästä on ymmärrettävästi noussut kohu, kuuluuhan suvivirsi suomalaisiin perinteisiin.

Monet vanhemmat ovat odotetusti närkästyneet kielloista. Kotimaa kertoo, että tämän takia Kuopion piispa Jari Jolkkosen lapset eivät osallistuneet helsinkiläisen Latokartanon peruskoulun kevätjuhlaan lauantaina.

Tamperelaisen Prisman asiakkaat saivat ainakin kuulla Suvivirren, kun Poikakuoro Pirkanpojat järjesti kaupassa flash mob -esityksen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa