Ulkopuolinen esti rattijuopon lähdön baarin pihalta

Lahden Lappilassa perjantai-iltana kello 23.00 mieshenkilö aikoi lähteä baarin pihalta autolla humalassa. Paikalla ollut toinen mies kielsi miestä lähtemästä ajamaan.

Mies ei kuitenkaan totellut, vaan yritti lähteä liikkeelle autollaan. Sivullinen mies meni seisomaan auton eteen estääkseen liikkeellelähdön. Kuljettaja lähti kuitenkin liikkeelle, jolloin auton edessä seisonut mies kaatui auton konepellille.

Lopulta ajoa estänyt mies pääsi auton sisälle ja sai pideltyä auton kuljettajan paikalle siihen asti, kunnes poliisipartio ehti paikalle. Auton kuljettaja puhalsi alkometriin 2,09 promillen lukemat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa