5-vuotias ajoi pyörällä autoa päin

Ilmajoella Ahonkylässä perjantaina hieman ennen viittä ilmajokinen nainen oli ajamassa henkilöautolla 40 km/h -alueella hiljaista nopeutta, kun yhtäkkiä vasemmalta kärkikolmion takaa tuli polkupyöräilijä ja törmäsi auton vasempaan kylkeen.

Pieni 5-vuotias poika oli ollut matkalla muiden poikien kanssa, mutta ei ollutkaan ehtinyt pysäyttää ennen risteystä.

Poika sai ruhjeita mm. jalkoihinsa ja kuhmun päähänsä ja hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin Seinäjoen keskussairaalan ensiapuun. Autoon tuli peltivaurioita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa