Junan alle viety pikkulapsi toipumassa, isoisä kuoli

Vantaalla Myyrmäen asemalla noin kuukausi sitten isoisä jäi tarkoituksella paikallisjunan alle kaksivuotiaan lapsenlapsensa kanssa. Iltalehden mukaan 59-vuotias isoisä on kuollut viime viikolla vammoihinsa.

Vakavasti vammautunut alle 2-vuotias lapsenlapsi ei ole enää kriittisessä tilassa. Tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen vahvistaa, että lapsi on pääsemässä pian kuntoutukseen.

Poliisi ei ota edelleenkään kantaa isoisän motiiviin.

Lue lisää:

Isoisä jättäytyi junan alle kaksivuotias lapsi sylissään

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa