Kaksi kuoli rajussa nokkakolarissa, auton keula painui täysin sisään

Lapualta, läheltä Kauhavan rajaa lauantaina kello 04.50 aikaan tuli poliisille ilmoitus erittäin rajusta nokkakolarista.

Tapahtumapaikalla selvisi, että vuonna 1992 syntynyt mies oli ajautunut henkilöautollaan suoralla tieosuudella vastakkaisen liikenteen kaistalle ja törmännyt vastaan tulleen kuorma-autoksi rekisteröidyn myymäläauton keulaan.

Törmäyksen rajuutta kuvaa se, että henkilöauton keula oli painunut täysin sisään ja auton kattorakenteet olivat murskautuneet. Autossa yksin ollut kuljettajana toiminut seinäjokinen mies on menehtynyt välittömästi törmäyksessä.

Kuorma-auton kuljettajan puoleinen etukulma murskaantui täysin ja kuorma-auton kuljettajana toiminut kauhajokinen nainen menehtyi välittömästi törmäyksessä. Pelastuslaitos joutui purkamaan auton rakenteita henkilön irrottamiseksi autosta.

Kuorma-autossa matkustajana ollut nainen loukkaantui vakavasti ja hänet on siirretty Seinäjoen keskussairaalaan. Poliisi jatkaa kolarin tapahtumien selvittelyä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa