Kevytlimsat ovat laihduttajan suuria vihollisia

Rodale News kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan kevytlimsat ovat oikeasti laihduttajan suuria vihollisia. Tämä johtuu siitä, että keinotekoiset makeutusaineet saattavat lihottaa.

Keinotekoiset makeutusaineet vaikuttavat vatsalaukun bakteerien toimintaan. Tämä sekoittaa aineenvaihduntaa ja nälkätuntemuksia. Kevytlimsan juoja ei tunne vatsalaukkunsa täyttyvän ja hän ei lopeta syömistä ajoissa.

Nämä ehkä jopa vaaralliset keinotekoiset makeutusaineet aiheuttavat tulehduksen elimistöön ja se nostaa riskiä sairastua sydänsairauksiin sekä kakkostyypin diabetekseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa