Kotkan poliisiaseman putkasta löytyi rajusti pahoinpidelty mies

Kotkan poliisiaseman sellin lattialta löydettiin perjantai-iltana puoli yhdeksän aikoihin verta vuotava ja rajusti pahoinpidelty mies.

Paikalle hälytettiin ambulanssi, joka kuljetti uhrin Kymenlaakson keskussairaalaan. Alustavien tietojen mukaan miehellä on vakavia vammoja ja hänen tilansa on kriittinen.

Selliin oli jouduttu sijoittamaan Meripäivien vuoksi kolme mieshenkilöä, jotka olivat kiinniotettuina poliisilain perusteella. Putkaan jääneet kaksi miestä ovat epäiltyinä törkeään pahoinpitelyyn ja heidät on pidätetty.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa