Linnanmäellä vesipullo maksaa jopa kahdeksan euroa

Iltalehti kertoo, että Linnanmäen huvipuistossa kävijä saattaa joutua maksamaan vesipullosta jopa kahdeksan euroa. Tämän sai huomataperhe, joka oli ruokaillut huvipuiston ravintolamaailman ravintolan terassilla.

Tarjoilija oli ehdottanut neljän hengen seurueelle pullotetun 1,25 litran lähdeveden ostamista. Laskua maksaessa vesipullon hinnaksi paljastui kahdeksan euroa. Ravintolan sisällä jäävesi olisi maksanut euron per henkilö.

– Kyse on ihan normaalista ravintolahinnoittelusta, ravintolapäällikkö kertoo lehdelle.

Huvipuiston kahviloissa vettä saa ruokailun tai kahvittelun yhteydessä ilmaiseksi. Kannattaa siis miettiä, että mistä vettä sattuu juomaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa