<

Murtomies putosi puskaan kahden metrin korkeudelta, oksa teki reiän reiteen

Kuopiossa Puijonkatu 37:ssä olevaan kioskiin murtautui viime yönä klo 01 jälkeen kuopiolainen 28-vuotias mies rikkomalla kioskin ulko-oven lasin.

Samassa kiinteistössä asuva nainen ilmoitti hätäkeskukseen kuulleensa lasinkilinää ja nähnyt, kun mies kioskista jotain kantamuksia mukanaan. Samasta murrosta ilmoittiin hätäkeskukseen myös vastapäisestä talosta, josta mieshenkilö oli tehnyt samat havainnot.

Poliisi tapasi tuntomerkkeihin sopivan, entuudestaan tutun miehen Vuorikadun ja Hapelähteenkadun kulmassa olevan talon takaa. Murtomies oli ilmeisessti pudonnut puskaan noin kahden metrin korkuiselta muurilta ja loukannut vasemman jalkansa, sillä oksa oli tehnyt reiän miehen reiteen.

Saaliikseen kioskista mies oli saanut ainakin tupakkaa ja siideriä, joita löytyi miehen hallusta ja pakoreitiltä. Epäilty tekijä toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammaansa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä varkaus.

Murtomies putosi puskaan kahden metrin korkeudelta, oksa teki reiän reiteen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun