Naapurille huutelu tuli kalliiksi, maksettavaa yli 30 000 euroa

Aamulehti uutisoi, että hämeenlinnalainen mies tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa maksamaan erilaisia kuluja ja korvauksia naapuripariskunnalle yhteensä noin 32 000 euroa.

Mies huuteli naapureille omalta pihaltaan ja kadulta päivittäin useita kertoja hävyttömyyksiä kovaan ääneen. Pariskunnan mukaan koko katu raikui, kun mies huuteli. Lisäksi hän heitteli esineitä aidan yli.

Pariskunta oirehti stressin vuoksi ja joutuivat olemaan sairauslomalla. He joutuivat hankkimaan turvakseen valvontakameroita ja kaasusumuttimet.

Mies kiisti teot, mutta pariskunnan ottamien kuvanauhojen ja äänitteiden perusteella se ei auttanut. Käräjäoikeus tuomitsi miehen kotirauhan rikkomisesta, kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta myös 50 päiväksi ehdolliseen vankeuteen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa