Naurettavaa touhua junnuturnauksessa, vanhemmat ottivat yhteen

Helsingin Sanomat kirjoittaa, että torstaina kansainvälisen nuorten jalkapalloturnauksen, Helsinki Cupin ottelussa pelaajien vanhemmat ottivat yhteen.

Käpylän Pallon ja Chrisoupoli FC Ateenan ottelun tunnelma oli kiristynyt, kun vanhemmat protestoivat tuomarin päätöksiä. Lisäksi eräs isä oli viivyttänyt ottelua ja huudellut kaatuneelle 11-vuotiaalle kreikkalaiselle pojalle ”go to Hollywood”.

Peli päättyi KäPan 3-1-voittoon ja kreikkalaisisät kävivät käsiksi tuomariin. Myös huudoilla peliä viivyttäneesee käytiin käsiksi. Kahakka päättyi, kun muut vanhemmat pääsivät väliin.

– Tämä on kuitenkin aika marginaalista, ja onneksi mitään vakavampaa ei sattunut. Pyrimme puuttumaan kaikkiin välikohtauksiin heti, kun sellaisia huomaamme, turnauksen mediavastaava Tommi Seppälä kertoi Helsingin Sanomille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa