Oletko tämä mies? Antaudu heti poliisille

Nastolan Rakokivessä Muurarintie 2 Helmi Säästöpankissa noin 50 vuotias mieshenkilö meni pankkiin sisälle perjantaina 20.7. iltapäivällä ja vaati suullisesti rahaa.

Miehellä oli käsissään muovikassi, jossa ainakin valkoista ja keltaista väriä. Lisäksi kassissa oli jonkinlainen sumutinpullo, jonka korkkia hän osoitti virkailijaa kohti. Mies ei saanut rahaa ja poistui pian pankista takaisin ulos.

Miehen tuntomerkit: ikä noin 50 vuotta, yllä harmaa vetoketjullinen huppari, jalassa siniset farmarit ja tummat lenkkitossut. Huppu vedettynä pään ylle. Alta näkyi lyhyet tummat hiukset. Silmillä aurinkolasit.

Sama mies tallentui Nastolan Rakokiven Osuuspankin (sata metriä Helmi Säästöpankista) valvontakameroille perjantaina jo aamupäivällä puoli yhdentoista aikaan.

Poliisi on kuulustellut muutamia henkilöitä asian tiimoilta.

Poliisi pyytää havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä numeroon 071 8737571.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa