Orivedellä harjoiteltiin ammuntaa, Petter Solberg ei vaarassa

Oriveden Lepistön kylällä kuuluu laukausten ääniä, ilmoitettiin Pirkanmaan hätäkeskukseen klo 13.31. Ilmoituksen mukaan oli kuulunut noin 10 laukausta, jotka ammuttu mahdollisesti kahdella eri asetyypillä.

Samanaikaisesti läheisillä teillä oli käynnissä Ford rallitallin testit. Paikalle mennyt poliisipartio selvitti rallin järjestäjien ja paikallisen asukkaiden kanssa paikan, josta laukaukset mahdollisesti oli ammuttu.

Selvityksessä kävi ilmi, että läheisellä mökillä oli harjoiteltu ammuntaa. Laukauksia ei ollut kohdistettu henkilöihin, eikä kukaan ollut vaarassa.

Poliisi korostaa, että Ford rallitallin läheisyyteen ei ole tullut miestä aseiden kanssa, eikä henkilöiden läheisyydessä ole ammuttu. Poliisille ilmoitetut havainnot perustuivat kuulohavaintoihin.

Poliisi jatkaa ammuntaharjoittelun lainmukaisuuden tutkintaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa