Pakettiauto jyräsi kytketyn koiranpennun suojatiellä

Vantaan Martinlaaksossa 3. heinäkuuta mies ja nainen olivat olleet kävelemässä tien yli suojatietä pitkin. Heidän mukanaan oli kytkettynä koiranpentu.

Kolmikon ollessa noin keskivälissä suojatietä, tuli heidän kulkusuunnastaan oikealta pakettiauto. Hiljennettyään vauhtia auto ohitti heidät arvion mukaan alle puolen metrin päästä ajaen miehen rinnalla kulkeneen koiranpennun yli.

Auto jatkoi matkaa pysähtymättä. Koira kuoli tapahtumapaikalle vammoihinsa. Myöhemmin auton kuljettajalle soitettaessa hän kertoi, että ei ollut nähnyt koiraa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa