Perhe palasi kotiinsa, toinen perhe asui jo siellä

CBS4 uutisoi Yhdysvaltain Coloradossa Littletonissa asuvasta Donovanin perheestä, jonka kotiin oli tullut uusia asukkaita heidän poissaollessaan. Uusi perhe ehti asua talossa kahdeksan kuukauden ajan.

Perhe oli yrittänyt myydä taloaan kuukausia, kun perheen isä Troy sai töitä Indianasta. Talo ei kuitenkaan mennyt kaupaksi, joten he päättivät laittaa kotinsa talvikuntoon ja lähteä Indianaan.

Donovanien oli tarkoitus palata lopulta takaisin Coloradoon, kun entinen naapuri ilmoitti heidän kotiinsa muuttaneen toisia ihmisiä. Perhe palasi Coloradoon ja pyysi uusia asukkaita poistumaan, mutta he eivät suostuneet.

Talon uudet asukkaat väittivät ostaneensa kodin Alfonso Carillolta 5 000 dollarilta. Carillo on ollut kiinteistönvälittäjä, mutta hänen lupa on peruutettu. Häntä syytetään myös muista vastaavista ”talokaupoista”.

Oikeudenpäätöksellä Donovanin perhe on saanut luvan muuttaa takaisin kotiinsa. Uudet asukkaat käskettiin poistumaan 48 tunnin sisällä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa