Pokka pitää -sarjan tähti on kuollut

The Guardianin mukaan brittiläinen näyttelijälegenda Geoffrey Hughes on kuollut. Eturauhassyöpää sairastanut Hughes nukkui pois perjantai-iltana 68-vuoden ikäisenä.

Hughes muistetaan muun muassa Pokka pitää -tv-sarjan Onslown roolista ja Sydämen asialla -tv-sarjan Vernon Scrippsin roolista. Ystävien mukaan Hughes oli lämmin ja rakastettava näyttelijä, jolla oli loistava tilannekomiikan taju.

Perheen mukaan näyttelijän pois meno tapahtui “rauhallisesti hänen nukkuessaan pitkän ja urhoollisen taistelun jälkeen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa