Poliisi etsii kadonneita 15-vuotiaita tyttöjä

Poliisi etsii kahta 15-vuotiasta kajaanilaista tyttöä, Mirka-Liisa Halosta ja Iida Rautiota. Tyttöjen oli tarkoitus matkustaa yhdessä lomareissulle Vantaalle, mutta he eivät olleet sinne kuitenkaan menneet.

Tyttöjen tiedetään matkustaneen mm. junalla ja he ovat ilmeisesti poistuneet junasta Jämsässä päivällä 18.7.2012. Tytöillä on mukana matkatavaroita.

Poliisi pyytää tytöistä havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Kainuun poliisiin p. 07187 65691, 07187 65701 tai hätäkeskukseen 112.

Tyttöjen tuntomerkit:

Mirka-Liisa Halonen on noin 152 cm pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on lantioille ulottuvat pitkät vaaleat hiukset, jotka ovat mahdollisesti poninhännällä tai letillä. Halosella on ruskeat silmät. Halosella on päällään mahdollisesti mustat housut, musta huppupaita ja valkoiset tennarit. Halosella on mukana musta iso olkalaukku, jossa lukee valkoisella Puma, sekä perässä vedettävä matkalaukku.

Iida Rautio on noin 157 – 160 cm pitkä ja hoikka. Rautiolla on pitkät hiukset, jotka on värjätty ja ovat päältä vaaleat ja hiusten päistä tummanruskeat. Rautiolla on päällään mahdollisesti farkkulegginssit, tennarit ja lyhyt paita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa