Poliisi takavarikoi satojen tuhansien eurojen arvosta huumeita

Poliisi iski toukokuun lopulla Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelliin, jonka huoneesta otettiin kiinni väärällä henkilöllisyydellä esiintynyt arabimies ja ruotsalainen 20 -vuotias nainen. Huoneesta takavarikoitiin 10500 Subutex -tablettia ja tuhansia euroja käteistä rahaa.

Subutex-tabletteja takavarikoitiin yli 10 000 kappaletta, joka on on suurin yksittäinen Subutex -takavarikko Suomessa. Takavarikoidun tablettierän katukauppa-arvo olisi ollut yli 300 000 euroa.

Päätekijöiden epäillään salakuljettaneen Suomeen yhteensä lähes 30000 Subutex -tablettia. Subutex -tabletit on hankittu Ranskasta noin kolmen euron kappalehintaan ja myyty Suomessa eteenpäin 20 – 30 euron kappalehintaan.

Tapauksen johdosta on vangittuna kyseiset kaksi henkilöä. Asia siirtyy syyttäjälle elokuun aikana. Päätekijöiden jäljille päästiin pitkän esitutkinnan kautta

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa