Rdio haastaa Spotifyn, ilmaisversiossa ei mainoksia

Musiikin suoratoistopalvelu Rdio on aloittanut toimintansa Suomessa. Rdion taustalla vaikuttavat Skypen perustaneet Niklas Zennström ja Janus Friis.

Rdion ilmaisversiolla saa kuunnella ilman mainoksia rajoitettua määrää musiikkia kuukausittain. Rajoittamattoman oikeuden musiikkiin saa 4,99 euron kuukausimaksulla. Mobiiliversion saa käyttöönsä maksamalla 9,99 euroa kuukaudessa.

Palvelua voi käyttää suoraan selaimen kautta tai ladattavalla Rdio-sovelluksella. Sovellus on saatavilla Windowsille ja Macille. Maksavat asiakkaat voivat kuunnella musiikkia myös muun muassa iPhonessa, iPadissa, Android ja Windows Phone -laitteilla.

Muun muassa ennestään Yhdysvalloissa, Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa toiminut palvelu on avattu 2010. Rdion valikoimasta löytyy 15 miljoonaa kappaletta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa