Siivoojaa varasti arvokkaita kultakoruja iäkkäältä pariskunnalta

Savonlinnan poliisi sai heinäkuun alussa ilmoituksen iäkkään pariskunnan tytäreltä, että vanhempien asunnosta on kadonnut arvokkaita kultakoruja.

Tutkinnassa on selvinnyt, että savonlinnalaiseen siivous- ja hoivapalveluyritykseen oli palkattu työntekijäksi noin 50-vuotias naishenkilö, joka siivotessaan anasti kohdeasunnoista kultakoruja ja käteistä rahaa.

Nainen ehti vajaan kahden kuukauden aikana käydä työsuhteensa perusteella siivoamassa yli 30:ssä asunnossa. Anastamansa korut nainen möi ns. romukullaksi ja käteisen rahan nainen käytti omaan elämiseen.

Poliisi on selvittänyt asianomistajat, mutta kaikkia ei ole vielä tavoitettu. Osan romukullaksi myydyistä koruista poliisi on saanut takaisin ja koruja on jo palautettu asianomistajille.

Naisen työsuhde ko. siivous ja hoivapalvelu yrityksessä on päättynyt tapahtuneen tultua ilmi. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä varkautena ja esitutkinta saadaan päätökseen syksyn aikana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa