Suomalaisnuori haastaa Coca-Colan juomabisneksessä

Parikymppinen Juri-Jose ”J-J” Mäntysalo loi vuosi sitten tyhjästä Mind Spa hyvinvointibrändin. Nyt brändi jatkaa uutuuksien sävyttämää taivalta, kun Suomen markkinoille lanseeratut Acti Water vitamiinivedet ovat löytäneet tiensä ihmisten ostoskoreihin.

Acti Waterien valtakunnallisen jakelun hoitaa Oy Kopparberg Finland Ab ja ne tulevat haastamaan Coca-Cola Company:n oman vitamiinivesi tuoteperheen Glacéau Vitamin Waterit.

Energiajuomien voimalla jaksavan kesätyöntekijän ideasta koko maan kauppojen hyllylle puolessatoista vuodessa – siinä lyhykäisyydessään Mind Spa -rentouttavan juoman epätavallinen tausta, johon ihastui suuret virvoitusjuomayhtiötkin.

Tarina kasvoi brändiksi, jonka hyvinvointituotteita löytyy nyt Euroopan markkinoilta Ivalosta Gibraltarille. Tämä tarina saa nyt jatkoa uudella trendikkäällä tuoteperheellä, kun Suomessa valmistetut Acti Water -juomat tulevat markkinoille 500ml pulloissa.

Acti Water vitamiinijuomat sisältävät lähdevettä, vitamiineja ja kivennäisaineita ja ne saavat makunsa luontaisista aromeista. Jokaisella Acti Water-juomalla on oma ainutlaatuinen vitamiini- ja kivennäisainekoostumuksensa, joka sopii eri hetkiin.

– Käymme parhaillaan Acti Waterien osalta neuvotteluja Euroopan jakelusta. Näyttää vahvasti siltä, että olemme ensimmäinen Suomalainen juoma-alan yhtiö, joka lähitulevaisuudessa luo maailmanlaajuisia trendejä. Toisin sanoen tästä voi kasvaa jotain niin isoa, ettei sitä edes vielä tajua, visioi J-J salamyhkäisesti.

Vähäkaloriset juomat on makeutettu kevyesti hedelmäsokerilla. Sokeria on desissä vain 4,4 g ja kaloreita vain 18.

Yrityksen nettisivut

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa