Toimitusjohtaja jakoi miljoonabonuksensa työntekijöille

Tom’s Hardware uutisoi, että tietokoneita valmistavan Lenovon toimitusjohtaja Yang Yuanqing on saanut 5,2 miljoonan dollarin bonuksen kiitoksena ennätyssuurista toimituksista ja tuotoista.

Yang Yuanqing ei kuitenkaan aio pitää bonustaan kokonaan itse. Hän on nimittäin päättänyt jakaa bonuksesta Lenovon työntekijöille 3 miljoonaa dollaria. Se jaettiin yhteensä 10 000 erilliseen osaan ja jaettiin linjastotyöntekijöille, assistenteille ja perustason duunareille.

Hieno idea, ei voi kuin nostaa hattua edes joillekin toimitusjohtajille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa