Uhkaava tuijotus riitti lähestymiskieltoon

Aamulehti uutisoi, että kaksi tamperelaista naista ja kaksi miestä hakivat vuonna 1968 syntyneelle miehelle Pirkanmaan käräjäoikeudessa lähestymiskieltoa tuijottamisen takia.

Mökkiläisillä on oikeus käyttää miehen tilalla sijaitsevaa venevalkamaa ja se on hiertänyt välejä jo pitkään. Asiasta on vireillä oikeusjuttu, jossa vaaditaan rasitteen siirtämistä toiseen paikkaan.

Mies ilmestyy venevalkamalle, kun mökkiläiset ovat menossa mökeilleen. Hän tulee alle metrin päähän ja tuijottaa heitä sanaakaan sanomatta. Tämä on toistunut tänä vuonna ainakin viisi kertaa. Lisäksi hän on kurkistellut mökkiläisten autoihin.

Maanomistaja tuomittiin vuonna 2010 laittomasta uhkauksesta, kun hän oli uhkaillut yhtä neljästä mökkiläisestä. Tämä auttoi pitämään kertomustaan uhkaavasta tuijotuksesta uskottavana ja käräjäoikeus tuomitsi miehen vuoden mittaiseen lähestymiskieltoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa