Eksynyt pariskunta tunkeutui vanhuksen asuntoon ja veivät lompakon

Honkajoen keskustassa vanhusten palvelutalolla torstai-iltana noin kello 20 tummatukkaiset mies ja nainen tunkeutuivat oven avanneen vanhuksen asuntoon kyselemään ilmeisesti tekaistua osoitetta.

Asunnon haltijan esitellessä eksyneille karttaa, pariskunnasta toinen puhutti vanhusta ja toinen anasti asunnon eteisestä asianomistajan lompakon. Kesken infotilaisuuden, seuruelle oli tullut yllättäen kiire poistua asunnosta.

Vanhuksen asuntoon tunkeutuneet olivat nuorehkoja aikuisia, molemmat tummatukkaisia. Miehellä oli ollut väljähköt housut. Asianomistaja ja poliisi ovat kinnostuneita kaikista varkauteen liittyvistä vihjeistä, myös kaksikon käyttämästä ajoneuvosta.

Jos olet nähnyt tätä eksyksissä ollutta ja mahdollisesti vieläkin eksyneenä harhailevaa pariskuntaa, poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista numeroon 07187 46017.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa