HSY varoittaa: Vedentulo voi loppua Helsingissä kello 21

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY tiedottaa, että Vanhankaupungin vedenpuhdistuslaitoksella sähköteknisiä ongelmia. Tämän vuoksi Helsingin keskustassa ja Itä-Helsingissä asuvia pyydetään välttämään turhaa vedenkäyttöä.

Vesitorneissa oleva vesi riittää alueen käyttöön noin tunnin ajan. Vesitorneissa ja verkostossa olevassa vedessä ei ole laatuongelmia.

Mikäli sähköjä ei saada palautettua Vanhankaupungin laitokseen lauantaina 4. elokuuta kello 21.00 mennessä, vedentulo Itä-Helsingissä ja Helsingin keskustassa alkaa loppua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa