Iltalehti: Ylen Mannerheim-elokuvan päähenkilö on tummaihoinen

Iltalehden saamien tietojen mukaan Ylen Mannerheim-elokuvan päähenkilöä esittää tummaihoinen afrikkalaissyntyinen, englantia puhuva mies. Elokuva saa maailman ensi-iltansa 28. syyskuuta.

Suomen Marsalkka -niminen Mannerheim-elokuva ei ole YLEn mukaan rienauselokuva. Torstaina järjestettävässä lehdistötilaisuudessa Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen lupaa kertoa, että miksi Mannerheimia esittää afrikkalaissyntyinen.

Iltalehden lukijoilta on kysytty, että soveltuuko mustaihoinen Mannerheimin rooliin? Vain 13% on vastannut kyllä. Mitä mieltä sinä olet asiasta?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa