Iso koiraeläin hyökkäsi metsänistuttajan kimppuun

Hämeenkyrössä Palontien läheisyydessä olevassa maastossa metsänistuttaja oli täydennysistuttanut hakkuuaukkoa puolen päivän aikaan, kun hän oli läheisen ojan vastapenkalla havainnut vapaana ison koiraa muistuttavan harmaan eläimen.

Eläin oli hypännyt ojan ylitse ja juossut päin miestä tassut edellä, jolloin hän oli kaatunut maahan. Mies oli alkanut huutamaan ja huitomaan käsillään, jonka jälkeen eläin oli poistunut paikalta metsään. Miehen takki repeentyi ja hän sai vatsaansa kynnestä verestävän naarmun.

Poliisi selvittelee paikallisten metsästäjien ja petoyhdyshenkilön kanssa, että mistä eläimestä on ollut kyse. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole viitteitä tai varmuutta siitä, että miestä kohti hyökännyt eläin olisi ollut susi.

Harmaasta vapaana olevasta koiraeläimestä Hämeenkyrössä pyydetään havainnot soittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa