Järkyttävä paljastus, jokainen kilpauimari pissaa altaaseen

Entinen Yhdysvaltain uintijoukkueen jäsen Carly Geehr paljastaa Slate -sivustolla, että lähes 100 prosenttia kilpauimareista pissaa altaaseen. Tätä tapahtuu säännöllisesti, vaikka monet uimarit kiistävät tämän.

– Kisan aikana ainoa hetki tehdä se näkymättömästi on rintauinnin aikana. Siinä liu’utaan pitkään, joten jos on pakko tehdä se, niin siinä sen voi tehdä, Geehr kertoo.

Uimarit käyvät ennen kisaa vessassa, mutta joskus elimistö päättää ärsyttää kisaajaa ja virtsarakko täyttyy uudestaan juuri ennen lähtöä. Geehrin mukaan uintitreeneissä virtsaaminen on vieläkin yleisempää.

– Tiedän paljon uimareita, joiden pitää virtsata juuri ennen kisaa. Ei ole mitenkään harvinaista, että uimarit roiskuttavat uima-altaan vettä päällensä ennen kisaa. Tuo roiskittu vesi ja allasalueen lattia antavat uimareilla mielenkiintoisia mahdollisuuksia, nainen kertoo.

IS:n mukaan Ryan Lochte myönsi On Air with Ryan Seacrest Lochte -radio-ohjelmassa, että lämmittelyn aikana on tullut pissattua olympia-altaaseen. Lochten mukaan vahvasti klooratussa vedessä ”on jotain, joka saa sen tapahtumaan”.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa