jopojen kokoontumisajot tänään Helsingissä

Helsingissä järjestetään tänään sunnuntaina 12.8.2012 kello 14.00 alkaen jo perinteeksi muodostunut jopojen kokoontumisajot. Tänä vuonna jopoillaan Kiasman aukiolta uutta kevyen liikenteen väylää Baanaa pitkin Hietaniemen biitsille.

Hietsussa kaikki halukkaat voivat osallistua piknikille. jopon yhteistyökumppanit Leaf, Olvi ja Elovena jakavat jopoilijoille rannalla myös pientä evästä.

Tapahtumalle on perustettu omat avoimet Facebook-sivut jopo polkupyörien kokoontumisajot, jonka kautta saa lisätietoja ja voi ilmoittautua myös mukaan.

– jopojen myynnissä on jälleen tänä vuonnakin tehty uusi myyntiennätys, joten jopoilijoita voi odottaa senkin vuoksi paikalle jälleen aiempaa enemmän. Odotamme jopoilijoita jälleen eri puolelta Suomea. Olisi hienoa, jos jonakin päivänä jotakin tämän tyylistä järjestettäisiin myös uusissa jopo-maissa, kuten Tanskassa, Irlannissa ja Islannissa, joihin vienti alkoi tänä vuonna”, Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo kertoo

Vaikka omaa Jopoa ei vielä olisikaan, voi paikalle tulla vain ihastelemaan värikkäitä ja eri tavalla tuunattuja Jopoja ­kuten retroja 60-lukulaisia, postijopoja tai supersuosittua tämän vuoden uutuutta Iso-Jopoa.

jopojen kokoontumisajoihin osallistui edellisellä kerralla vuonna 2010 reilut 200 jopoilijaa. Tänä vuonna tavoitteena on rikkoa aikaisempi ennätys. Kokoontumisajo idean takana on helsinkiläinen jopo-fani Ilona Vehmas.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa