Maailman suurin Angry Birds -aktiviteettipuisto Vuokattiin

Maailman suurin Angry Birds -aktiviteettipuisto rakennetaan Vuokattiin. Aktiviteettipuisto rakennetaan jouluun mennessä noin 8 700 neliömetrin suuruiseen Incapin teollisuuskiinteistöön. Angry Birds -linnut ja possut valtaavat alasta lähes puolet.

Ympärivuotiseen sisäpuistoon tulee myös eri urheilulajien kokeiluun omistettu pelimaailma sekä muun muassa skeittaamiseen ja BMX-pyöräilyyn soveltuva freestyle-alue.

– Sisäaktiviteettipuisto lisää etenkin perheille suunnattua Vuokatin ympärivuotista palvelutarjontaa. Se vahvistaa Vuokatin asemaa vetovoimaisena ja monipuolisena kohteena niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä matkailumarkkinoilla, iloitsee Vuokatti SuperPark Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Aktiviteettipuiston pääomistaja on SuperJymy Oy, joka vastaa myös Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueen kilpailutoiminnasta. Angry Birds -aktiviteettipuiston toimittaa rovaniemeläinen Lappset Group Oy.

– Vuokatin Angry Birds -aktiviteettipuisto on suurin yksittäinen hankkeemme, jonka olemme toteuttaneet kotimaassa. Olemme innolla mukana tekemässä mittakaavassaan ainutlaatuista kokonaisuutta, Lappset Group Oy:n myynti-ja markkinointijohtaja Johan Granholm kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa