Metsästä löytyi pahoin piesty koira, jouduttiin lopettamaan

Keravalla keskiviikkona 1.8.2012 klo 11.50 kerrostalon lähellä sijaitsevasta metsiköstä löytyi sivullisen opastamana saksanpaimenkoira, jolla oli vakavia ulkoisen väkivallan seurauksena syntyneitä vammoja.

Koira oli löydettäessä hengissä, mutta paikalle tullut eläinlääkäri joutui lopettamaan sen, koska koiran pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä eläinsuojelurikoksena ja kaipaakin vihjeitä tapauksen selvittämiseksi erityisesti Keravan Moukaritien alkupäässä asuvilta tai siellä liikkuneilta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa