Mies nousi pomppimaan kännissä auton konepellille, olikin poliisin siviiliauto

Ilta-Sanomat kertoo, että Lahdessa helmikuisen kapakkaillan jälkeen kaatokännissä ollut 25-vuotias mies sai ajatuksen nousta auton konepellin päälle hyppimään. Lähin auto sattui kuitenkin olemaan poliisin siviiliauto, jossa partio istui sisällä.

Miehem pomppimisesta tulleiden lommojen korjauslaskun hinnaksi tuli noin 1500 euroa. Mukana ollut 27-vuotias mies paini kahden poliisimiehen kanssa ja rauhoittui vasta, kun sai kaasusumuttimesta silmilleen.

Kolmikon parikymppinen nainen vapautti poliisiauton takatilasta  konepellillä pomppineen miehen kolme kertaa. Kenellekään heistä ei ole mitään rikollista menneisyyttä. He eivät ilmeisestikään tajunneet olevansa tekemisissä poliisien kanssa.

Konepellillä pomppinut tuomittiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa 40 päiväsakkoon.  Rikosnimikkeet olivat haitanteko virkamiehelle ja vahingonteko. Nainen tuomittiin vangin vapauttamisesta 50 päiväsakkoon ja poliisien kanssa painiottelun käynyt mies sai puoli vuotta ehdollista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa