Mihin katosi 16-vuotias Nora?

Virroilta katosi tiistaina 14. elokuuta 16-vuotias Nora Lappalainen, tiedottaa Pirkanmaan poliisilaitos. Poliisin mukaan Lappalaisella on yhteyksiä Porin suuntaan.

Katoamishetkellä Lappalaisella oli päällään musta huppari ja mustat collegehousut sekä valkoiset kengät. Nora Lappalainen on n. 155 cm pitkä, pienikokoinen ja hoikka sekä ihonväriltään vaalea. Lappalaisen hiukset ovat vaalean ruskeat.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Pirkanmaan poliisin päivystysnumeroon 07187 45800 tai sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Sähköposti tulee otsikoida ’Nora Lappalainen’.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa