Missä on Seppo?

Nurmeksessa Vastimontiellä sijaitsevasta hoitokodista katosi lauantaiaamuna 30.6.2012 71-vuotias Seppo Kärkkäinen. Hänestä on tullut muutamia vihjeitä eri puolilta Suomea mm. Etelä-Savosta ja Päijät-Hämeestä.

Vihjeiden paikkansapitävyydestä ei ole saatu varmuutta vaikka muutamia valvontakameran kuvia on käyty läpi. Kärkkäinen on mahdollisesti pyrkimässä Helsinkiin.

Seppo Kärkkäisen tuntomerkit 71-vuotias, 173 cm pitkä, hoikka, vaalea siilitukka, silmälasit. Päällä Kärkkäisellä oli tumma takki, mustat tai siniset farkut. Kärkkäinen on hyväkuntoinen, mutta hän kärsii muistisairaudesta.

Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaa Kärkkäiseen liittyviä havaintoja hätäkeskukseen numeroon 112 tai Pohjois-Karjalan poliisipäivystykseen numeroon 071 87 56500.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa