Mittamies kuoli saatuaan keihään kaulaansa

Saksalainen Bild-lehti uutisoi, että sunnuntaina Düsseldorfissa keihäänheittokilpailussa mittamiehet ryntäsivät mittaamaan 16-vuotiaan heittäjän heittoa ennen kuin keihäs oli laskeutunut maahan. Erittäin epäonninen 75-vuotias mittamies sai keihäästä osuman kaulaansa. Katsojat olivat nopeasti antamassa ensiapua

Loukkaantunut vietiin ambulanssilla Düsseldorfin yliopistolliseen sairaalaan. Hätäleikkaus ei pelastanut miestä, sillä hän menehtyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

– Mittamies juoksi ennen keihään laskeutumista. Hän luuli, että osaisi laskea keihään lentoradan, kilpailunjohtaja Jochen Grundmann sanoi Bildille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa