Musiikki raikasi yöllä Lahdessa, syynä nuorten salabileet raviradalla

Lahdessa kuului pitkin yötä kovaäänistä musiikkia ja etenkin basson jumputus oli huomiota herättävän äänekästä. Yleisöilmoituksia musiikista ei hätäkeskukseen ilmeisesti tullut, mutta useat ihmiset ympäri kaupunkia kertoivat asiasta poliisille.

Poliisipartio paikallisti kovaäänisen musiikin vanhalta raviradalta aamulla noin klo 07.00 aikaan. Sinne oli kokoontunut nuorisoporukka, virittänyt valtavia noin parimetrisiä kaiuttimia pikkukaiuttimien lisäksi ja pistänyt ”bileet” pystyyn.

Suuren maailman tyyliin yksi miehistä toimi dj:nä asianmukaiset kuulokkeet korvillaan ”vinguttaen” levylautasta. Poliisipartio keskeytti musiikinsoiton.

Miehet olivat roudanneet kaiuttimet perävaunulla, koska henkilöauton kyytiin ne eivät olisi mahtuneet.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa